• Na 12 jaar stop ik op 1 januari 2021.
  • Bij deze bedank ik mijn 10 tallen klanten.
  • Stijn
  • Vanaf 1 januari kan men zich wenden bij VM Multiparts tel.0475 757266

SELECT-LINE AANDRIJVING BESCHIKBAAR BIJ ALLE GARAGEDEUREN

Deze aandrijving is inclusief 2 handzenders, een draadloze wandschakelaar en een motorrail.

 

 

De Marantec Comfort 51 set is een all in one oplossing van Marantec voor uw garagepoort!

Deze aandrijvingset bestaat uit een complete motor met afstandsbediening, 2 x D321-868 handzenders, een 3-delige rail en is geschikt voor de meest gangbare garagepoorten. (tot 5m breed, 80kg poortgewicht).

 

Garagedeuraandrijvingen MARANTEC COMFORT 360-370-380 SERIE  5 jaar Garantie !

Geen garagedeur  is hetzelfde. En geen toepassing is hetzelfde. Met ons omvangrijke en uitgebreide aandrijvingsprogramma hebben wij altijd de juiste en vooral de optimale oplossing. Laat u zich overtuigen.

  

Garagedeuraandrijvingen voor bij u thuis

Wij hebben voor elke garagedeur de juiste aandrijving. Of u nu een sectionaaldeur of kanteldeur wilt automatiseren. Of uw deur nu klein, groot, licht, zwaar, nieuw of oud is. Wij bieden u bijzonder snelle en duidelijke oplossingen, waarbij het mogelijk is gebruik te maken van alternatieve energiebronnen.

Comfort 300-serie

Comfort en efficiëntie in perfectie

Onze pronkstukken in het wit zijn de garagedeuraandrijvingen Comfort 360, 370 en 380. De gepatenteerde blueline-technologie reduceert het energieverbruik altijd wanneer de aandrijving niet loopt, tot een minimum. Terwijl de innovatieve speedfunctie de deur tegelijkertijd met een maximum snelheid in beweging zet, zowel in de richting OPEN als DICHT. Moderne LED-verlichting zorgt daarnaast voor de grootst mogelijke helderheid in de garage.

 

Comfort 360

Voor lichte garagedeuren tot 3,5 m

De Comfort 360 zet deuren met een gewicht tot 110 kg in beweging. Kanteldeuren kunnen daarbij tot 3,5 m breed zijn, enkelwandige sectionaaldeuren tot 5,0 m breed en dubbelwandige sectionaaldeuren tot 3,0 m breed.

Comfort 370

Opent garagedeuren tot 185 kg

De Comfort 370 kan sectionaaldeuren met een deurbreedte tot 5,5 m openen en kanteldeuren met een deurbreedte tot 5,0 m. Het deurgewicht mag maximaal 185 kg zijn.

Comfort 380

De aandrijving voor zware garagedeuren

De sterke Comfort 380 is in het bijzonder geschikt voor zeer grote en zware garagedeuren evenals voor garagedeuren die veel kracht nodig hebben. De Comfort 380 zet deuren met een deurbreedte tot 6,0 m en een gewicht van max. 220 kg in beweging

 

 

 

.

 

Hier vindt u passend toebehoren voor uw aandrijving – zoek eenvoudig het toebehoren voor uw individuele eisen en wensen .